2010. augusztus 8., vasárnap

Szombati eredményeink

Szétváltak útjaink a hétvége első napján, hiszen játékosaink különböző helyeken játszották a mérkőzéseket.
Tóth Marcell korosztálya a Graafschap ellen lépett pályára idegenben. 2x35 perces mérkőzésen, kispályán játszottak, és 2-0-ra nyertek. Marci sokat volt játékban, és góllal vette ki a részét a győzelemből, hiszen a második találatnál fejjel tolta meg két ellenfele mellett, majd a kapus felett a hálóba továbbította a labdát.
Reith Renátó csapata hazai pályán futballozott egy minitornán. Az Almelo és a Go Ahead Eagles ellen léptek pályára. Az első találkozon 2-1-re nyertek, és a 2. gólnál az ellenfél védelmi hibáját kihasználva Renátó ballal gurított a hálóba. A másik meccsen 1-0-s vereséget szenvedtek ugyan, de összességében jól szerepeltek.
Kovács Péter Heerenveenbe utazott. 3-1-re kikaptak a helyiek ellen. Péter a 2. félidőben lépett pályára, csúcséket játszott. Kevés labda jutott el hozzá, de azt a keveset sikerült jól megtartani, és hétfőn újabb mérkőzésen mutathatja meg tudását.
Nagy Erikék szintén a Graafschap ellen játszottak a hengeloi edzőcentrumban. Az első félidőben szűrőként állta meg a helyét a pályán, majd a mérkőzés utolsó 20 percében irányító szerepkörben kellett bizonyítania. Szűrőként ment neki jobban, de a 80. percben szerencsés gólt is szerzett, így alakítva 3-1-re a végeredményt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése