2010. augusztus 2., hétfő

Fárasztó utazás végén érkeztünk meg Hollandiába

Hétfőn kilenc óra előtt gyülekeztek az utazókeret tagjai Pécsett, a Somogyi Béla utcában készen arra, hogy kocsikkal vágjanak neki az egész napos útnak. A Google Map szerint a következők vártak ránt: Enschede, Hollandia 1 515 km – körülbelül 14 óra 18 perc. Aztán kicsit több lett belőle...
Az utolsó meghatalmazások és a szülők email címeinek begyűjtése után csoportképre állt össze a csapat, majd nekivágtunk a távnak. Nagy izgalmak, szerencsére, nem jelentkeztek az út során. Végig autópályák, és ami ezzel jár: benzinkutak, pihenőhelyek és aszfaltcsíkok váltogatták egymást. Három GPS sem volt elég, hogy még sötétedés előtt oda érjünk, sőt már kedd volt, amikor begurultunk a szálloda parkolójába. A klubot szponzoráló hotellánc tagja egyébként Hengeloban található, amely egy kisváros Enschede közelében. Kb. mint Kozármisleny és Pécs, már ami a távolságot illeti. 
 A konyhás nénit már hiába kerestük, de legalább a recepciónál vártak minket. A Twente szó hallatán kinyíltak a boldogító ajtók, feltűntek a hőn áhított ágyak, és a WIFI-t is azonnal megtaláltuk. Már mind nagyon hiányoztak.
Megkérdeztük, hogy mondják hollandul „Nem kérünk ébresztőt!”, majd nyugovóra tértünk.
Jó éjt! Goedenacht!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése