2011. május 29., vasárnap

Az Eindhoven csapatával meccseltünk a helyosztón

A hétvége első napján folytattuk a csoportmeccseket. Elsőként az AZ Alkmaar holland gárda volt az ellenfelünk. Jól kezdtünk, nem ijedtünk meg sem a saját sem az ellenfél itt-ott méretesebb árnyékától sem. Miénk volt a meccs eleje, ami Oberlander szép cselei és lövése után gólban is megmutatkozott. Igaz, nem sokkal ezután egy oldal szabadrúgás végén már egyenlített is az ellenfél, és ,sajnos, még a félidő előtt berámolták a másodikat is.
Jókor jött a szünet, de nem volt elég hosszú. A középkezdésből két holland sétált át rajtunk egyszerű kényszerítők sorozatával. 1-3 után még voltak ziccereink, amivel visszakerülhettünk volna a meccsbe, de kimaradtak, és az utolsó percekben teljesen feladtuk. 6 perc alatt kaptunk hármat, és a vége 6-1 lett a hollandok javára.


Kozármisleny-AZ Alkmaar 1-6
Gólszerzőnk: Oberlander


A nagy pofon után jöttek a látszatra verhető svédek, a Trelleborg gárdája. Érdekesség, hogy játszott közöttük egy magyar származású fiú is, akit szintén magyar származású apukája kísért el. A srácok is gyorsan megismerkedtek a svéd-magyar fiúval, mindkét félidő második percében rúgott gólt nekünk, igaz a 2.-at 11-esből. 2-0 oda, de nem játszottunk alárendelt szerepet. Szerencsére ez találatokban is megmutatkozott, és 3 perc alatt egyenlíteni tudtunk. Oberlander és Hleba voltak a gólszerzőink. Amikor 3 perccel a vége előtt Oberlander újra betalált, már a zsebünkben érezhettük a győzelmet, és ezzel együtt a csoport 3. helyét. Talán ha jobban odafigyelünk, elkerülhettük volna a svédek újabb gólját. A végeredmény 3-3, de így is megvan a 3. hely. Jöhet a helyosztó, ahol a másik csoportban azonos helyet elérő PSV Eindhoven ellen lépünk majd pályára.


Kozármisleny-Trelleborg FF 3-3
Gólszerzőink: Oberlander (2), Hleba


A torna utolsó meccsén jól kezdtük a játékot. Partiban voltunk a hollandokkal, Auth Ádám durrogtatott messziről, és Kovács Péternek is volt 100%-os ziccere. Persze a PSV is többször eljutott a kapunk elé.
A meccs képe alapján még a döntetlen is benne volt, de az utolsó percek megint nem rólunk szóltak, 4 perc alatt kaptunk 2 gólt, és ezzel el is dőlt a találkozó és az 5. hely sorsa.

Kozármisleny-PSV Eindhoven 0-2





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése